Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Janice - Sneek en Workum.

Home

Email

Diversen

Links

Nieuws

Aanbiedingen

Kies een onderwerp

  Winkel Sneek

Openingstijden

Plattegrond

Assortiment

  Winkel Workum

Openingstijden

Plattegrond

Assortiment

Speerpunten in het assortiment Niet in het assortiment.
Naast een eigen lijn in voeders voor tropische en koudwater vissen, kunt u in onze winkel in Workum ook terecht voor hengelsport en een uitgebreid assortiment voeders voor honden, katten, knaagdieren, pluimvee en tropische vogels. Bovendien beschikken we over een ruim assortiment accessoires en verzorging artikelen in deze rubrieken.Op beperkte schaal worden er ook knaagdieren en vogels verkocht. * Reptielen en benodigdheden.

* Produkten voor paarden, geiten e.d.

* Vissen

Produkten die wij niet in ons assortiment hebben maar wel door onze leveranciers geleverd kunnen worden, bestellen we graag voor u. Uiteraard heeft u dan te maken met enige levertijd, daarvoor vragen wij uw begrip.
Het kan gebeuren dat een product in Workum niet en in Sneek wel op voorraad is. De levertijd is dan één werkdag.

Een kijkje in onze winkel in Workum                                              (foto's Joukje Ouderkerken)

 

Links nog net zichtbaar de hengelsport artikelen. Daarachter de bestrijdingmiddelen. (Uiteraard achter de toonbank.) En achterin het kauwmateriaal en diepvries artikelen.

Een overvloed aan speelgoed voor honden en katten en een ruim assortiment riemen en halsbanden, kammen en borstels en dergelijke.

 

Voor de tropische vogels hebben wij standaard tien verschillende zaadmengelingen op de plank liggen. (Van Agapronidezaad tot Windzangzaad.) In handzame 1 en 2,5 kilogram verpakkingen en voor de grootverbruiker in 20 of 25 kilogram.

Ongedierte bestrijdingsmiddelen van de grote merken (Bolfo, Beaphar, Exil, Frontline, Program enz.) En een royale lijn visvoeders onder eigen naam van leverancier 'Nerus'

.