Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Janice - Sneek en Workum.

Home

Email

Diversen

Links

Nieuws

Aanbiedingen

Kies een onderwerp

Reg. Trimkampioenschappen

A.B.H.B. afdeling Friesland.

Kynologenclub Sneek e.o.

Geschiedenis
Op deze pagina kunt u de agenda vinden van de Friese afdeling van de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf. Ook data van landelijke evenementen van de A.B.H.B. zullen opgenomen worden. Voor informatie over de A.B.H.B. voor zover dat geen betrekking heeft op de Friese afdeling, verwijzen wij naar de website van het A.B.H.B. (klik op het logo.)

Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf (afdeling Friesland.)

Op deze pagina staan de foto's die wij hebben ontvangen van Marianne Visser. Het duurt even voordat alles is ingeladen. De informatie kan gelezen worden door op de foto te gaan staan, met een klik krijgt u de foto in groter formaat te zien.

 

Honden
Katten
Trimsalon
Tropische vogels
Pluimvee
Knaagdieren
Hengelsport
Diversen
 
 
Snel naar >>>> Verslag Clubmatch Foto's Clubmatch Verslag Trimkamp.

 

Jurylid Jean Beets (L) in gesprek met Alie Groen uit Dokkum. Alie Groen uit Dokkum aan het werk op een Jack Russel TerriŽr Bianca de Vries uit Sneek met een Kerry Blue TerriŽr.
Bianca de Vries krijgt aanwijzingen van de jury. Model en techniek worden besproken (Bianca de Vries.) Bianca de Vries (Sneek) geconcentreerd aan het werk.
Helma de Jong (Wolvega) bezig met het plukken van een Glen of Imaal TerriŽr. Iris Boots uit Lelystad plukt een Border TerriŽr. Iris Boots geconcentreed bezig met haar Border TerriŽr.
Jetty van der Hulst (jurylid) volgt de vorderingen van Carine Meyer uit Haren. Petra de Vos (Kampen) geconcentreerd bezig met een FoxterriŽr die haar de tweede plaats zou opleveren. Bernadet de Vlieger uit Abbenes bewerkt een kruising.
Ellen Edelenbos uit Sneek bezig met een Schnauzer die zou bijdragen aan haar Friese titel. Jetty van der Hulst (jury) en Ellen Edelenbos in gesprek over de vacht van de hond. Anita Vellema met de FoxterriŽr die haar een nominatie opleverde.
Ingrid van Riel uit Breda aan het werk. Gerda Pluygers uit Nijmegen met haar Kerry Blue TerriŽr. Bianca de Vries (Sneek) maakt een schouderovergang.
Bernadet de Vlieger (Abbenes) maakt een begin. Ook de honden groeien in de wedstrijd. Lianne Visser (Noordscharwoude) aan het werk op de poedel die haar de eerste prijs op zou leveren.
De bekers De jury geeft Vasti Storm (Opende) aanwijzingen. Vasti Storm (Opende) werkt aan haar Cairn TerriŽr.