Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Janice - Sneek en Workum.

Home

Email

Diversen

Links

Nieuws

Aanbiedingen

Kies een onderwerp

  Aquarium

  Bestrijdingsmiddelen

Vijver 

Waterschildpadden 

Duiven 

  Goudvissen

Tropische vissen 

Winterartikelen 

Eenden

Dierenartsen
Geschiedenis
Hoewel wij geen levende vissen of waterplanten in ons assortiment hebben, leveren wij natuurlijk wel een aquarium, een filter of een luchtpompje. Daarnaast kunt U bij ons terecht voor de produkten van 'Nerus'.

De details van enkele produkten vindt U op deze pagina. Voor de andere artikelen kunt U kijken bij Aquarium, Vijver, Waterschildpadden en Tropische Vissen. Of U kijkt op de website van onze leverancier via de link onderaan deze pagina.

Mits ze voldoende ruimte hebben en goed verzorgd worden. kunnen Goudvissen 40 cm lang en 25 jaar oud worden.

Honden
Katten
Trimsalon
Tropische vogels
Pluimvee
Knaagdieren
Hengelsport
Diversen

Goudviskorrels

Easy-life (waterbereider)

Goudvisvlokken

Deze goudviskorrels vormen een uitstekend en volledig hoofdvoer voor alle koudwatervissen in uw aquarium. Hoeveelheid: geef uw vissen, een paar keer per dag, zoveel voer als ze in Ī 3 minuten opnemen. Deze verpakking is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en bij verbranding niet giftig.

IngrediŽnten: vismeel, soya, granen, vitaminen, mineralen. Samenstelling: ruw eiwit 33%, ruw vet 4%, ruwe celstof 3.5%, as 5%. Vitaminen: A: 10.000 IU, C: 80 MG (gestabiliseerd), D3: 1.000 IU, E: 33 IU. Dit voer bevat alleen in de EEG toegestane kleurstoffen en anti-oxidant.

EASY-LIFE IS EEN VLOEIBAAR FILTERMEDIUM DAT WATER IN TOPCONDITIE BRENGT EN IS GESCHIKT VOOR ZOET- EN ZEEWATER.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Easy Life

Een Goudvis (vrouwtje) kan tussen de 1000 en 3000 eieren leggen, die na 4 tot 14 dagen uitkomen. Na ongeveer 10 maanden zijn deze visjes geslachtsrijp en krijgen ze ook hun volwassen kleur. De beste leeftijd voor de voortplanting is ongeveer 3 jaar. Een goudvis die zijn hele leven over voeldoende ruimte heeft beschikt is na vijf jaar al 20 cm en hij kan doorgroeien naar een lengte van 40 cm. Een gezonde goudvis heeft een gezonde eetlust, is actief en alert. Het lichaam moet vrij zijn van beschadigingen en schimmels. Vreemde zwemhoudingen zijn ook een indicatie dat de vis niet in orde is.

Deze goudvisvlokken vormen een uitstekend en volledig hoofdvoer voor alle koudwatervissen in uw aquarium. Hoeveelheid: geef uw vissen, een paar keer per dag, zoveel voer als de vissen in Ī 3 minuten opnemen. Deze verpakking is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en bij verbranding niet giftig.

IngrediŽnten: vis- en bijprodukten, granen, gist, schaal- en weekdieren, plantaardige eiwitextracten, oliŽn en vetten, algen en suiker. Samenstelling: ruw eiwit 40%, ruw vet 12.5%, ruwe celstof 1.5%, as 5.5%. Vitaminen: A: 25.000 IU, C: 520 MG (gestabiliseerd), D3: 1.500 IU, E: 100 IU. Dit voer bevat alleen in de EEG toegestane kleurstoffen en anti-oxidant.

Bezoek de website van onze leverancier.