Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Janice - Sneek en Workum.

Home

Email

Diversen

Links

Nieuws

Aanbiedingen

Kies een onderwerp

  Algemeen

Verzorging 

Accessoires

  Links

  Voeding

Ongedierte 

Diversen 

Leveranciers 

Geschiedenis

Accessoires voor honden: Geen nee te koop.

 
Er zijn vele catalogi die vol staan met bijna uitsluitend produkten voor onze honden. Manden, riemen en halsbanden, je kunt het zo gek niet bedenken of de kleur, het motief en het model zijn leverbaar. Trends worden door de producenten snel ingepast en de modekleuren van vandaag, zijn morgen ook verkrijgbaar voor uw hond. Op zich is er niets mis mee, maar vergeet niet het doel van uw aankoop. Doe geen consessies aan trends als dit ten koste gaat van de veiligheid of het comfort van uw dier. Als een kleur of model (tijdelijk) niet verkrijgbaar is bij uw winkelier, vraag dan of u het kunt bestellen. Als u niets naar uw smaak kunt vinden in de winkel, vraag dan om de (consumenten) catalogus. Want nogmaals: Geen nee te koop.
Honden
Katten
Trimsalon
Tropische vogels
Pluimvee
Knaagdieren
Hengelsport
Diversen
FLEXI LIJNEN SAVIC PRODUKTEN JOLLY PRODUKTEN

De FLEXI-lijn geeft uw hond een grote bewegingsvrijheid. U moet echter wel bedenken dat u verantwoordelijk blijft voor het gedrag van en de kontrole over uw hond.

Basisfunctie: De lijn moet vrij in- en uitrollen zonder door te hangen. De FLEXI-lijn moet aan de handgreep worden vastgehouden.

Naast de basisfunctie, heeft de FLEXI-lijn nog de korte stop functie (Met de remknop kunt u zolang u de knop ingedrukt houdt de lijn blokkeren.) en de permanente stop functie. (Alleen te gebruiken als u de hond 'aan de voet' wilt houden.)

TIP: Als de lijn nat geworden is, rolt u hem dan helemaal uit en laat hem dan drogen.

De PetCaddy is een ideale mand voor het vervoeren van kleine honden. Door de deksel is het onmogelijk dat het dier zich verschanst is de verste hoek. Enig nadeel is de slijtage waaraan de scharnieren onderhevig zijn. Deze zijn overigens wel los verkrijgbaar.

Kunststof voer- en waterbakken van JOLLY zijn er in zoveel soorten en maten, dat er voor elke hond een geschikte maat bij zit.

Ook van JOLLY, de zeer komplete serie speelgoed voor honden en katten. Ook halsbanden en lijnen in alle soorten en maten zijn verkrijgbaar onder deze merknaam.

JOLLY LUXE HONDENSLIP JOLLY EASY LEADER MANDEN IN VELE MATEN.

Deze slip met inlegkruisje vormt een perfekte bescherming voor teefjes van alle rassen. Tijdens de loopsheid is het teefje en het interieur van de woning beter beschermd. De slip van tricot heeft een ideale pasvorm en vormt geen enkele hinder voor het teefje. De elastiek van het slipje is regelbaar in lengte, zeer zacht en goed elastisch. Gebruik steeds de slip met het daarvoor voorziene inlegkruisje en vervang dit enige malen per dag. Het bijbehorende inlegkruisje is zeer dun en biedt een uiterst confortabele en hygienische bescherming voor een dagelijkse verzorging. Het slipje biedt geen antoconseptie bescherming en moet worden verwijderd voor de natuurlijke behoefte van het teeftje.

Verkrijgbaar in de maten

0 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5

Easy Leader zorgt ervoor dat uw hond ophoudt met trekken. Wanneer u de snuit van uw hond begeleidt, zal hij vanzelf volgen. Het kalmeert agressieve honden en vergemakkelijkt training. Als je hem omdraait, heb je zelf een tuig.

Tip: Laat uw hond nooit alleen met de Easy Leader aan.

JOLLY NYLON MUILBAND

Snelsluitend, verstelbaar en uitwasbaar.

De JOLLY nylon muilband onderscheidt zich door zijn sterke, soepele en zachte kwaliteit. Hij laat voldoende ruimte voor de hond om te drinken en houdt de neus volkomen vrij. Daarnaast voorkomt de JOLLY nylon muilband blaffen en bijten of hinderlijk knagen aan uw meubels. De JOLLY nylon muilband is eenvoudig aan te brengen. Plaats de muilband over de neus van de hond. Bevestig de riempjes met behulp van de snapsluiting om de nek. Trek de band strak middels het uiteinde van het bandje. Bevestig de muilband niet strakker dan noodzakelijk. De JOLLY nylon muilband is uitwasbaar op 30o C.

Een mand voor uw hond moet gemakkelijk te reinigen zijn en moet voldoende ruimte bieden.

Onze voorkeur gaat uit naar kunststof manden die zijn voorzien van een ventilerende bodem en een los kleedje of kussen. Kunststof manden geven minder kans aan ongedierte en zijn in geval van een besmetting gemakkelijk te reinigen. Bovendien zijn kunststof manden te koop in vele verschillende kleuren.

U kunt eerst een mandje kopen voor uw pup en deze later vervangen door een exemplaar voor de volwassen hond, maar u kunt ook meteen een grote mand kopen mits deze minimaal een lengte heeft die gelijk is aan de lengte van de rug van de volwassen hond.

Halsbanden en riemen zijn gemaakt om uw dier onder contrôle te houden. Denk erom dat u bij aanschaf de beoordeling maakt of het gekozen model voldoende sterk is. Vraag ook of aan het materiaal onderhoud nodig is. (Leren riemen en banden moeten af en toe ingevet worden voor een langere levensduur.)