Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Janice - Sneek en Workum.

Home

Email

Diversen

Links

Nieuws

Aanbiedingen

Kies een onderwerp

  Algemeen

Verzorging 

Accessoires

  Links

  Voeding

Ongedierte 

Diversen 

Leveranciers 

Geschiedenis

Honden hebben een hekel aan veel variatie.

 
Als u voor u hond een voeding zoekt, dan kunt u kiezen uit honderden merken en soorten. Met een paar hoofdlijnen in het achterhoofd, is het iets gemakkelijker een keuze te maken. In de eerste plaats is de leeftijd van uw hond van belang. Een pup vraagt om hele andere voeding dan een oudere hond. Van groot belang is het dat U een voeding kiest waar geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen aan toegevoegd zijn. Neem dus een voeding met uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Uw hond krijgt minimaal eens per dag een maaltijd brokken. De tweede maaltijd mag ook bestaan uit brokken, maar eventueel geeft u dan een diner. Let op het asgehalte van de voeding. Staat dit niet vermeld, dan is het meestal veel te hoog. Doet u hond het goed op een bepaalde voeding, verander dan niet te snel. Dit heeft meestal alleen maar nadelige gevolgen.
Honden
Katten
Trimsalon
Tropische vogels
Pluimvee
Knaagdieren
Hengelsport
Diversen

Premium voeders

Midden segment

Budget voeders.

Henne hondenvoeders:

4 soorten perfect samengestelde hondenvoeders waaronder ook een puppybrok, met uitsluitend vis als eiwitbron. Deze voeders kunnen met name en probleemloos gebruikt worden bij voederallergieŽn maar veroorzaken zelf geen allergie!! Zij worden uitstekend verdragen, zijn licht verteerbaar en zijn natuurlijk rijk aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren.

Henne Zalmolie:

De Henne Zalmolie is een uitermate gezonde en smakelijke aanvulling op het voedsel en is rijk aan de essentiŽle Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Deze 2 vetzuren hebben ook dieren elke dag nodig. Ieder organisme heeft ze nodig voor de opbouw van een goed werkend afweersysteem. Vaak worden deze vetzuren in onvoldoende hoeveelheden aangeleverd via het voer.

Henne Zalmolie bevat per pompslag van 4ml. 1400mg. Omega-3 vetzuren en 150mg. Omega-6 vetzuren.

Voor alle Prins Petfoods geldt:

• ProCare producten verhogen de natuurlijke weerstand van uw hond dankzij de uitgekiende, hoogwaardige samenstelling.

• ProCare producten dragen bij aan een goed functionerend darmstelsel doordat ze een evenwichtige bacteriŽle darmflora bevorderen. ProCare producten zorgen voor een optimale ondersteuning van de vetstofwisseling.

• Procare producten dragen bij aan de stabiliteit en de gezondheid van het immuunsysteem van uw hond.

Deze waardevolle eigenschappen van de ProCare producten ontstaan door de aanwezigheid van o.a. lecithine, omega 6 en 3, vetzuren en fructo oligo sachariden (FOS). Door toevoeging van extracten wordt uw hond bovendien beschermd tegen de effecten van vrije radicalen, zodat de gezondheid van uw hond optimaal blijft..

VACHTPROBLEMEN:

De voedingstoestand van de hond is heel vaak zichtbaar aan zijn vacht. Ruim ťťn op de vier honden wordt gekweld door vacht- en huidproblemen, jeuk en niet te vergeten winderigheid, teveel eten en vetzucht. Net als bij de mens kunnen deze problemen worden opgelost en voorkomen door een gezonde en uitgebalanceerde voeding. Prins Petfoods zijn zodanig samengesteld dat deze problemen kunnen worden voorkomen. De samenstelling van de voeding voorkomt hoge bloeddruk en optimaliseert de stofwisseling. De hoge energiewaarde en verteringsgraad zorgen ervoor dat uw hond minder voedsel nodig heeft wat als prettige bijkomstigheid minder ontlasting tot gevolg heeft Een ander belangrijk voordeel is dat door minder voeding de maagbelasting laag is, waardoor minder kans bestaat op maagkanteling (maagtorsie), wat nog wel eens voorkomt.

Fokker Rust: 

Voor de rustige en oudere hond . Een uitgebalanceerde maaltijd voor een lang en gezond leven.

Kilocal. 3435 per kg.

Fokker Dinner:

Bestaat uit hoogwaardige ingrediŽnten en bevat veel groenten, geeft voldoende energie zonder dat hij dik wordt. Advies: dinner is een ideale maaltijd om te mengen met gekookt hart, pens of vlees. Kilocal. 3505 per kg

Fokker Plus:

Dit is een smakelijke maaltijd voor de meeste honden waar genoeg energie in zit en kan  vanaf 5 maanden gevoerd worden

Kilocal. 3795 per kg

Fokker mini HE

Voor pups van grotere rassen tot 5 maanden. Kilocal. 4080 per kg

In de eerste 4 maanden van het leven. De verhouding van Fosfor en Calcium is aangepast om een explosieve groei te voorkomen. Advies: stap na 5 maanden over op de Fokker Super Plus.  Kilocal. 4080 per kg.

Nog enkele toppers uit ons assortiment (klik op het logo voor productinfo van de leverancier.)

TECHNICAL

Naar de (engelse) info van Technical Hond Adult.

EUKANUBA

Naar de produktinfo van Eukanuba Regular Adult. Naar de produktinfo van Eukanuba Lanb and Rice Adult.

Klik op de afbeelding voor de info.

HILL'S SCIENCE PLAN.